Til hovedsideninnenriks


Søk i VG
Søk på Internett
Siste innenriks: Rice til Oslokjøp dagens avis!


Annonse

Samlet i sorg på drapsstedet

HOMMERSÅK/OSLO (VG Nett) Ungdom i bygda samlet seg i sorg på stedet der Ingrid-Elisabeth Berg (16) ble skutt og drept i natt.
Av ROBIN STENERSEN og KJELL INGE SØREIDE (foto)

SAMLET I SORG: Flere unge i Hommersåk samlet seg søndag på stedet der Ingrid-Elisabeth Berg (16) ble skutt og drept natt til søndag. Foto: Kjell Inge Søreide, VG


Folk i bygda var søndag samlet i sorg etter tragedien som rammet natt til søndag.

- Folk reagerer med sjokk og føler uvirkelighet i forhold til det som har skjedd, forteller sogneprest Hans Olav Westen i Riska menighet, til VG Nett.

Natt til søndag ringte en 17 år gammel gutt politiet og fortalte at han hadde skutt kjæresten sin. Kort tid senere døde 16 år gamle Ingrid-Elisabeth Berg på Stavanger universitetssykehus.

Den 17-årige gutten som er pågrepet for drapet, ble søndag siktet for forsettlig drap. Begge de to ungdommene er fra Hommersåk i Sandnes i Rogaland.

Minnestund
DREPT: Den 16 år gamle Ingrid-Elisabeth Berg ble natt til søndag skutt og drept i Hommersåk i Sandnes. Foto: SCANPIX

Søndag strømmet unge og gamle i bygda til gudstjeneste og senere til minnestund i Riska kirke for den avdøde jenta. Kirken holder åpent hus søndag og et hjelpeapparat i bygda er i gang for å hjelpe, forteller Westen.

Ungdommer samlet seg også med fakler og la ned blomster i nærheten av stedet der drapsofferet ble funnet drept, bare et kort stykke unna Riska idrettsanlegg.

- Flere holdt rundt hverandre og ga uttrykk for sjokk i forhold til det som har skjedd, forteller VGs reporter på stedet.

Den avdøde jenta og 17-åringen var kjærester, bekrefter politiet etter avhørene søndag. Politiet ønsker så langt ikke å si noe om hva som kan ha vært motivet for drapet. Søndag ettermiddag gikk politiet ut med bilde og navn på drapsofferet.

Lørdag kveld var det en stor ungdomsfest på klubbhuset, bare et kort stykke unna Liafjellveien der jenta ble funnet, men politiet vet foreløpig ikke om denne festen kan knyttes til 16- og 17-åringen.

(VG NETT 22.01.06 kl. 16:06)Annonse
Siste i Nyheter
Innenriks
Rice til Oslo Støre: - Jeltsin bygget ned motsetningene Mister trolig bevilling etter ølsalg til mindreårige Jeltsin sjarmerte Sonja og Gro Fastklemt etter frontkollisjon med skolebuss Dødsulykke i Telemark Husker lite fra knivdrapsnatten
Utenriks
Større ute i verden enn hjemme Blair: - Jeltsin spilte en viktig rolle Regjeringskandidat vant valget i Nigeria Bombeangrep krevde nesten 30 liv - Han kjempet for demokratiet Boris Jeltsin er død Observatører slakter Nigeria-valg
Hovedsakene NÅ
- Han var et
politisk dyr

Spektakulært
stunt stoppet

Flo lei seg for
nakenbilde

Disse to
er årets spillere

Full stopp
for brikkene

 


RSS VG-RSS
Flere å velge mellom
Hovedsiden | Nyheter | Sport | Fotball | Rampelys | VG-lista | Søk

TIPS OSS! SMS til 2200 | MMS m/bilde til 2200 | Ring 22 00 00 00 | E-post til

Henvendelser om denne tjenesten rettes til: | Ansvarlig redaktør/administrerende direktør:
Sentralbord VG: 22 00 00 00
Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. | © 2007 Verdens Gang AS


VG Netts toolbar. Ta VG med deg uansett hvor du er på nettet.

19:41:36 [moki]

hpslivexpr | 3 | 10